Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πριν του πεις “σ’ αγαπώ”

0

Αυτό το σ’ αγαπώ πια μεγάλο άγχος μας γίνεται. Πότε να το πεις, πώς να το πεις, πώς θα φανεί, τί θα απαντήσει ο άλλος και πόσες άλλες ερωτήσεις στοιχειώνουν αυτή τη λέξη. Το στέλνουμε σε μήνυμα, το λέμε πρόσωπο με πρόσωπο, το ζωγραφίζουμε, το τραγουδάμε, το ψιθυρίζουμε στην ανάγκη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι να σκεφτείς καλά πριν το πεις.

Για την ακρίβεια, προτείνω να σκεφτείς καλά τα παρακάτω πριν το ξεστομίσεις στο αγόρι σου. Γιατί; Επειδή είναι σημαντικό, δεν το λέμε για να περάσει η ώρα!

1. Είσαι σίγουρη ότι πρόκειται για αγάπη; Πολλές φορές όταν είμαστε σε μια σχέση μπερδεύουμε τον ενθουσιασμό ή τη χαρά μας με την αγάπη, πολλές φορές μπερδεύουμε και τον έρωτα με την αγάπη ή ακόμη και το ενδιαφέρον με την αγάπη. Η χημεία που έχετε και η επικοινωνία σας είναι πολύ πιθανό να μπερδεύουν αυτό που νιώθεις και να το ανεβάζουν επίπεδο – έτσι απλά αγαπήσαμε κάποιον; Μήπως να σκεφτείς αν έχεις παρεξηγήσει τα συναισθήματα σου; Μήπως αυτό που νιώθεις δεν είναι ακόμη αγάπη αλλά βρίσκεται σε ένα πολύ καλό δρόμο ώστε να γίνει;

 

2. Το να πεις σ’ αγαπώ παίζει κάποιο ρόλο στη σχέση; Αν είναι να το πεις για να κόψεις κίνηση ή για να δεις αν σε βλέπει τόσο σοβαρά όσο τον βλέπεις εσύ, μην το κάνεις. Το λες επειδή θες να το μοιραστείς με το αγόρι σου, όχι για να το παίξεις μυστικός πράκτορας. Κι αν το πεις νωρίς και τον τρομάξεις; Κι αν νιώσει ότι το πράγμα προχωράει πολύ γρήγορα; Εσύ που τον ξέρεις είσαι σε θέση να κρίνεις αν αυτό που θα πεις θα τα χαλάσει όλα ή αν θα τους δώσει μια νέα, ωραία, πιο συναισθηματική μορφή. Φυσικά, ποτέ δε θα είσαι 1000% σίγουρη ότι η στιγμή είναι η ιδανική, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι αν σου δώσεις πρώτη την ευκαιρία να σιγουρευτείς.

Από την άλλη, όσο πιο νωρίς δεις τις προθέσεις του άλλου, τόσο το καλύτερο για σένα. Για σκέψου όμως, η απάντηση του στο ”σ’ αγαπώ” σου να είναι ”θέλω λίγο χρόνο”! Πώς θα σε κάνει να νιώσεις αυτό; Άσε, μη μου πεις, μπορώ να φανταστώ.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.grShare.

Leave A Reply