Κρήτη | Στο εδώλιο σήμερα ο πατέρας που χτύπησε καθηγητή!

0

Στο εδώλιο του Αυτοφώρου θα καθίσει για να δικαστεί ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή κατά την είσοδό του στο σχολείο στα Χανιά, όταν έγινε σύσταση στο παιδί, να βάλει μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική.

Στον 39χρονο πατέρα έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, ο πατέρας έχει παραδεχθεί τις πράξεις του ωστόσο όπως ισχυρίστηκε το παιδί του πιέστηκε αρκετά από τον εκπαιδευτικό για να φορέσει μάσκα εντός του σχολείου στα Χανιά. Μάλιστα, όπως είπε το παιδί φοβήθηκε και του είπε πως δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο μετά το συμβάν.

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός του καθηγητή από τον γονέα
Σύμφωνα με το Cretapost.gr, o πρόεδρος της ΕΛΜΕ του νομού Χανιών, κ. Κυριακάκης μιλώντας σε εκπομπή περιέγραψε το περιστατικό του ξυλοδαρμού του καθηγητή από τον πατέρα.

«Ο εκπαιδευτικός δεν απαγόρευσε την είσοδο του μαθητή στο σχολείο. Καθηγητές στην είσοδο μοίραζαν μάσκες. Ο συνάδελφος ήταν 10-15 μέτρα πιο μέσα. Το παιδί πέρασε από την είσοδο δίχως να πάρει και τότε του έγινε μια παρατήρηση με ευγενικό τρόπο ότι πρέπει να φορέσει μάσκα όπως και τα άλλα παιδιά. Τότε ενώ ο εκπαιδευτικός και το παιδί περπατούσαν στο προαύλιο δίχως να έχουν σωματική επαφή ο γονιός πέρασε εντός του προαυλίου, τον τράβηξε από τον ώμο και τον κουτούλησε στο πρόσωπο.Ηταν μια απρόκλητη επίθεση. Δεν υπήρξε διαξιφισμός μεταξύ γονιού-καθηγητού. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, θα τα πουν αυτά στα δικαστήρια», σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply