Τα ζώδια των αντρών και η αδιαφορία | Ποιοι την αντέχουν;

0

Δεν σηκώνεις τηλέφωνα και δεν απαντάς στα μηνύματα του; Έχεις χαράξει στρατηγική που ασπάζεται τη φράση “όσο τον φτύνεις τόσο κολλάει”  δείχνοντας υπερβολική αδιαφορία;  Πρόσεξε όμως γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε αντιδρούν όλα τα ζώδια το ίδιο αν τα αντιμετωπίζεις σαν γραμματόσημο..  Για να είσαι σίγουρη, διάβασε παρακάτω το  ζώδιο του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει για να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει..
       Κριός
Flash Animation
Στην περίπτωση του Κριού, το… κόλπο του γραμματόσημου πιάνει και μάλιστα πολύ καλά! Με λίγα λόγια αυτός ο άνδρας κολλάει πολύ όταν τον φτύνει μία γυναίκα, όταν του παριστάνει την κουλ και την αδιάφορη. Ωστόσο, για να μπορέσει η τεχνική σου να έχει αποτελέσματα, θα πρέπει να υποδυθείς τον ρόλο σου, σαν να πρωταγωνιστείς σε ταινία διεκδικώντας το Όσκαρ του πρώτου γυναικείου ρόλου… Ο Κριός γρήγορα θα τσιμπήσει σε αυτή την τακτική και θα τρέξει να σε αναζητήσει. Αν όμως γρήγορα καταλάβει ότι του «αφήνεσαι» και είσαι πάντα εκεί, διαθέσιμη να τον περιμένεις, τότε θα αρχίσει και αυτός από την πλευρά του πάλι τα κόλπα του!
   Ταύρος
Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις σε έναν Ταύρο είναι να αδιαφορήσεις για αυτόν… Η τεχνική του γραμματοσήμου πολύ απλά δεν πιάνει στον Ταύρο, γιατί όχι μόνο δεν θα κολλήσει μαζί σου, αλλά θα τρυπώσουν στο μυαλό του οι αμφιβολίες και οι ζήλιες και δεν θα σε εμπιστεύεται ! Αν λοιπόν εξαφανιστείς, δεν σηκώνεις τηλέφωνα ή δεν απαντάς στα μηνύματά του, θα τον πιάσει το πείσμα του, θα αρχίσει να αμφιβάλει για το κάθε τι, θα κατεβάσει «ρολά» και άντε μετά να τον επαναφέρεις στα καλά του! Ο Ταύρος για να κολλήσει μαζί σου θέλει κανάκεμα και προσοχή!
     Δίδυμοι
Ο Δίδυμος ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που «τσιμπάνε» στο κόλπο του γραμματόσημου, με λίγα λόγια κολλάει εύκολα όταν μία γυναίκα τον φτύσει και του το παίξει δύσκολη… Ωστόσο αυτό το κόλπο δεν θα πιάσει και για πάρα πολύ, γιατί γενικότερα ο άνδρας Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα! Έτσι λοιπόν με αυτό τον άνδρα πρέπει να κρατάς και κάποιες ισορροπίες. Μην του τα δίνεις όλα στο πιάτο, αλλά μην του κάνεις και τη ζωή δύσκολη ! Για να μπορέσεις να τον φέρεις στα μέτρα σου και για να κολλήσει μαζί σου, θα πρέπει να κεντρίζεις το μυαλό του με έξυπνους τρόπους!
   Καρκίνος 
Ο άνδρας Καρκίνος τσιμπάει μεν με το κόλπο του γραμματοσήμου, δηλαδή με το φτύσιμο, αλλά τον πιάνουν τέτοιες γκρίνιες και ανασφάλειες που σε κάνει να αναρωτιέσαι : «Μα τελικά άξιζε τον κόπο»; Αν αδιαφορήσεις για αυτόν τον άνδρα, θα τρέξει κοντά σου, θα σε αναζητήσει, θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του… όμως θα έχει διαρκώς μία μόνιμη έλλειψη εμπιστοσύνης, που θα σε κουράσει με τις ανησυχίες και τα συναισθηματικά του ξεσπάσματά! Η καλύτερη τακτική για να τον κάνεις λοιπόν να κολλήσει μαζί του, είναι να είσαι εκδηλωτική απέναντί του, κάνοντας του κανακέματα που αναπτερώνουν τον ανδρικό του εγωισμό!
Flash Animation
 
         Λέων
Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα αρκετά εγωιστή, που δεν του αρέσει καθόλου το φτύσιμο… Το κόλπο του γραμματόσημου θα πιάσει, αλλά να ξέρεις ότι αν το εφαρμόσεις, τότε θα έρθει η στιγμή που θα σε κάνει και εσένα να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα! Ο άνδρας Λέοντας δεν γουστάρει την απόρριψη, τσαλακώνεται ο εγωισμός του και θέλει πάση θυσία να πάρει την ρεβάνς του! Αν τον φτύσεις, θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει, προκειμένου να ικανοποιήσει το «εγώ» του και να πάρει επιβεβαίωση! Με λίγα λόγια θα σε κυνηγήσει, όχι επειδή έχει κολλήσει μαζί σου, αλλά επειδή δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι δεν του δίνεις σημασία…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: astrologos.gr


Share.

Leave A Reply