Κόλαση στα social media με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που φίλησε ξανά την κόρη του στο στόμα (εικόνες)

0

Διαμάχη ξέσπασε στα social media με το νέο φιλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 9χρονη κόρη του Χάρπερ, στο στόμα.

Ο 45χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου φάνηκε να απολαμβάνει κάποιο ποιοτικό χρόνο με τη μικρότερη κόρη του, καθώς έψαχναν για φρούτα και λαχανικά. Ωστόσο, όταν η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία, οι φαν τους άρχισαν να συζητούν εάν ήταν κατάλληλο ή όχι.

Ένας από τους ακόλουθους έγραψε: «Λατρεύω την οικογένειά σας, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα εκείνους τους γονείς που φιλάνε τα παιδιά στα χείλη. Παραμένετε η καλύτερη οικογένεια». Παίρνοντας έναν πιο δραματικό τόνο, ένας άλλος χρήστης δήλωσε: «Παρακαλώ, σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλη!». «Γιατί τη φιλάει στα χείλη;», ρώτησε ένας τρίτος, φαινομενικά μπερδεμένος.

 

View this post on Instagram

 

The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ωστόσο, μια θαυμάστρια παραδέχτηκε πως ενώ η ίδια αποδοκιμάζει τέτοιες πράξεις, μπορούσε να διακρίνει την αγνότητα της στιγμής. Όπως έγραψε: «Νιώθω άβολα όταν βλέπω να φιλιούνται στα χείλη με μωρά και παιδιά, αλλά είμαι βέβαιη ότι το έκανα πολλές φορές με τα παιδιά μου ή τα ανίψια μου χωρίς να το σκεφτώ. Ο κόσμος συνδέει το φιλί στα χείλη ως οικεία πράξη μεταξύ των εραστών, αλλά σε ορισμένους πολιτισμούς το κάνουν αυτό με οποιονδήποτε και ξέρουν πώς να διαχωρίσουν τις αντιδράσεις από την αγάπη και τη φροντίδα από την οικειότητα. Πρέπει απλώς να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να σταματήσουμε να είμαστε περίεργοι σχετικά με αυτό λόγω των δικών μας θεμάτων».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply