Σταύρος Σβήγκος | «Μικρός έπαιζα μπάλα και έκανα και μαθήματα μπαλέτου» (βίντεο)

0

Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, που πρόσφατα έγινε πατέρας, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μίλησε για την παιδική του ηλικία, τον γάμο του στο δημαρχείο, τη βάφτιση του παιδιού του αλλά και τις δυσκολίες στο θέατρο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Σταύρος Σβήγκος είπε αρχικά: «Μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, που δουλεύω συνέχεια, για πρώτη φορά δεν έχω ανασφάλεια από άποψη προτάσεων για δουλειά, αλλά το μέλλον που κοιτάζω είναι μαύρο».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Αυτό παίζει με την ζωή και την καθημερινότητα μου, την οικογένεια μου, την οικονομία μου. Τρομάζω. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια. Έχω κάνει φανοποιός και σουβλατζής πριν το θέατρο. Δεν έχω ντραπεί για κάποια δουλειά εκτός θεάτρου. Έχω ντραπεί για δουλειά μου στο θέατρο κι έλεγα πως έρχονται και πληρώνουν αυτό που κάνω. Αυτά είναι γερά χαστούκια. Η τηλεόραση και το επάγγελμα του ηθοποιού, ειδικά, μπερδεύτηκε με το lifestyle. Eίναι άλλη δουλειά…».

Για τα παιδικά του χρόνια ο Σταύρος Σβήγκος αποκάλυψε: «Δεν είχα γενικά ποτέ περιορισμούς από τους γονείς για το τι θέλω να κάνω. Μικρός έπαιζα μπάλα και έκανα και μαθήματα μπαλέτου με παρότρυνση του πατέρα μου».

Τέλος ο Σταύρος Σβήγκος εξέφρασε την άποψή του για τον θρησκευτικό γάμο και εξήγησε γιατί επέλεξε να παντρευτεί με πολιτικό: «Έχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία. Μια μεγάλη μπίζνα! Όπως και η βάπτιση. Τα λεφτά που φεύγουν, είναι τεράστια. Με την γυναίκα μου έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο, μια χαρά. Επειδή πίστευε και πιστεύει, το παιδί βαπτίστηκε. Έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε. Να γίνει και το δικό μου και το δικό της».

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Share.

Leave A Reply