Αντώνης Κανάκης: «Όταν χωρίζουν τα ζευγάρια, να μη χωρίζει το παιδί από κανέναν γονιό»! (video)

0

Τη στήριξή του στη διεκδίκηση και τον στόχο της συνεπιμέλειας μεταξύ γονέων εκφράζει ο Αντώνης Κανάκης.

Με ένα διαδικτυακό σποτ, ο Αντώνης Κανάκης ενώνει τη φωνή του με τους Ενεργούς Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού, της συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου επικοινωνίας μεταξύ και των δύο γονέων, της εναλλασσόμενης κατοικίας, και κατά της γονικής αποξένωσης.

«Ένα από τα σημαντικότερα βήματα εξέλιξης που οφείλουμε να κάνουμε ως κοινωνία είναι όταν χωρίζουν τα ζευγάρια να μη χωρίζει το παιδί από κανέναν γονιό», αναφέρει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

«Επιτέλους, να θεσπιστεί η συνεπιμέλεια ως βασική αρχή του οικογενειακού δικαίου και στην Ελλάδα. Ισότιμος χρόνος και με τους δύο γονείς», προσθέτει. Οπως εξηγεί σε σχόλιο κάτω από το βίντεο στο Youtube: «Γνωρίστηκα με τους Ενεργούς Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού μέσα στην καραντίνα, όταν με προσέγγισαν για να στηρίξω τη δράση τους. Εκτίμησα πολύ τους ίδιους, τις αγωνίες τους, τον στόχο τους, τη διάθεσή τους να προστατέψουν πρωτίστως τα παιδιά και το ότι παλεύουν ως απλοί γονείς χωρίς κανενός άλλου είδους στήριξη», αναφέρει…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/antonis-kanakis-na-mi-horizei-paidi-kanena-gonioShare.

Leave A Reply