play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Μια ολόκληρη γενιά μουσικόφιλων βλάπτει την ακοή της, καθώς χρησιμοποιεί συσκευές αναπαραγωγής ήχου που δεν περιορίζουν την επικίνδυνη για την ακοή υψηλή ηχητική ένταση, προειδοποίησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Ήδη, 466 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, εκ των οποίων 34 εκατομμύρια παιδιά, αντιμετωπίζουν απώλεια ακοής, ένας αριθμός υψηλότερος σε σύγκριση με τα 360 εκατομμύρια το 2010, την ώρα που έως το 2050 ο αριθμός αυτός αναμένεται σχεδόν να διπλασιαστεί στα 900 εκατομμύρια, ήτοι 1 στους 10 ανθρώπους, αναφέρει η υπηρεσία υγείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Ο ΠΟΥ, εντούτοις, δεν γνωρίζει σε ποιο ποσοστό τα προβλήματα αυτά συνδένται συγκεκριμένα με την κακή χρήση των συσκευών αναπαραγωγής ήχου.
Περίπου το 50% των νέων ηλικίας 12-35 ετών, ήτοι 1,1 δισεκατ. άνθρωποι κινδυνεύουν να υποστούν προβλήματα στην ακοή τους εξαιτίας της «παρατεταμένης κι υπερβολικής έκθεσής τους σε δυνατούς ήχους», τονίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ακοή απειλει καθημερινή κακή Νέων σοβαρά συνήθεια
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS