play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η γενική γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) απηύθυνε πρόσκληση στην Μαρία Ναυπλιώτου, την Ζέτα Δούκα, την Μαρκέλλα Γιαννάτου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, να ενώσουν τις φωνές τους διεκδικώντας μια ασφαλέστερη κοινωνία για όλα τα μέλη της.
Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, φέτος συμπίπτει με την αναγκαστική παραμονή μας στο σπίτι, λόγω της υγειονομικής κρίσης, αφού τιμάται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου.
Σήμερα, η γενική γραμματεία παρουσίασε το βίντεο όπου «οι καταξιωμένοι ηθοποιοί προτρέπουν όλους και όλες να μιλήσουμε – ακόμα και αν δεν συμβαίνει στην δική μας οικογένεια – στους ψυχολόγους και στους κοινωνικούς λειτουργούς που είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα» στον πενταψήφιο αριθμό 15900 αλλά και να απευθυνθούν στο δίκτυο των δομών της γενικής γραμματείας, για το οποίο μπορούν να ενημερωθούν στο www.isotita.gr και στο www.womensos.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική γραμματεία διαθέτει και δίκτυο ξενώνων για τις περιπτώσεις που μια γυναίκα χρειάζεται να απομακρυνθεί άμεσα από το περιβάλλον της.
Όπως δήλωσε η γενική γραμματέας Μαρία Συρεγγέλα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «φέτος οι συνθήκες είναι ακόμα πιο δύσκολες για κάποιες γυναίκες και έτσι και εμείς εντείνουμε την προσπάθεια μας διαρκώς, μέχρι καμία γυναίκα να μην κινδυνεύει, μέχρι η ασφάλεια να είναι δεδομένη για όλες και όλους – και ευχόμαστε του χρόνου και κάθε επόμενη χρονιά, να έχουμε πετύχει όλο και περισσότερες γυναίκες να έχουν δραπετεύσει από τον κύκλο της βίας».
Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
βίας Γιαννάτου Δούκα ένωσαν εξαλειψη και Μπισμπίκης κατά των γυναικών Ναυπλιώτου φωνές
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS