play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πανδημία του κορονοϊού και πόσο έχει πλήξει και τον χώρο του θεάτρου.
«Δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό».
«Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
βλέπεις δύσκολη δύσκολο κατάσταση Πραγματικά Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συναδέλφους
|
|---|
|
|

DRACULA TAME IMPALA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
7
play_arrowJEINA
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
10
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS