Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση για την εφαρμογή: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ»!

0


Spread the love

Σας προσκαλούμε Το Σάββατο 30/01/21 και ώρα 18.30, στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για το 2021 του Συλλόγου Νεανικής   Επιχειρηματικότητας – Παραρτήμα Καλαμάτας – για να ανακαλύψουμε τις δυνατότες του ψηφιακού κόσμου του λιανικού εμπορίου ένδυσης και υπόδησης, μέσα από την  εφαρμογή   «Ψηφιακή Βιτρίνα» του καλαματιανού Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Κυριάκου Μαρίνη.

Στην συζήτηση την οποία συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης, θα αναλυθούν οι δυνατότητες της εφαρμογής στην αγορά και η  μετάβαση στην επόμενη μέρα.  Πιο συγκεκριμένα θα δούμε:

  • πως λειτουργεί ένα σύστημα επαύξησης βιτρινών καταστημάτων
  • πως ο πελάτης μπορεί να δει με την βοήθεια της συσκευής του την βιτρίνα του καταστήματος που επιλέγει με επιπρόσθετη πληροφορία και δυνατότητες
  • πως ο καταστηματάρχης μπορεί να ενσωματώσει προϊόντα στο εν λόγω σύστημα κι αυτά να εμφανίζονται στην βιτρίνα του εικονικά

Η δράση θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τις σελίδες των διοργανωτών στο facebook, αποτελεί πρωτοβουλία του Παραρτήματος Καλαμάτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος και υποστηρίζεται από την «Φάος» Κοιν.Σ.Επ.

https://fb.me/e/22DuDti0b

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΡΙΝΗ:

Ο Κυριάκος Μαρίνης κατάγεται και διαμένει στην Καλαμάτα.  Είναι Ηλεκτρολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στα συστήματα πληροφορικής και την ακουστική.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν, το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και την μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Τέχνες και Τεχνολογίες του ήχου και των αλληλεπιδραστικών συστημάτων.

Είναι ιδρυτής νεοφυούς επιχείρησης – startup με προσανατολισμό στα έξυπνα διασυνδεδεμένα συστήματα, στα συστήματα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας καθώς και στην ανάπτυξη λογισμικού για έξυπνες συσκευές και ιστοσελίδες.

Share.


Leave A Reply