Ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία εντάσσονται στις Διαδικτυακές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon!

0


Spread the love

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πολυαναμενόμενες ημέρες καριέρας της Workathlon, της πλατφόρμας που διαρκώς καινοτομεί στη στελέχωση της Φιλοξενίας έχει ξεκινήσει. Έρχονται σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου!

Costa Navarino, Atlantica Hotels, Sani & Ikos Resorts, Kanava Hotels & Resorts, Miraggio Thermal Spa Resort, Canaves Oia, Elounda Gulf Villas, TOR Hotel Group, Phaea Resorts, Santikos Collection, Vathi Cove, MP Hotels, Metaxa Hospitality Group, Louis Hotels, Club Med, Bluegr, Radisson Blu, Andronis Exclusive, Mast Hotels, Astra Suites, Pacha Group, Numo Hotels είιναι στη λίστα των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στις πρώτες πλήρως ψηφιακές ημέρες καριέρας. Οι εταιρίες στοχεύουν να βρουν τα επόμενα κορυφαία ταλέντα για την ομάδα τους σε μια βάση με περισσότερους από 5,000 υποψηφίους!

Τα νέα για τις ημέρες καριέρας έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και όχι μόνο, ελκύοντας το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων ξενοδοχειακών ταλέντων.

Οι συμμετοχές των υποψηφίων συνεχώς πολλαπλασιάζονται, ενώ οι θέσεις για τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία ολοένα και λιγοστεύουν. Αν λοιπόν είσαι εργοδότης και αναζητάς το προσωπικό που θα απογειώσει τη φετινή σεζόν της επιχείρησής σου, μην χάνεις άλλο χρόνο. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σήμερα εδώ, και πάρε πάνω από 50 συνεντεύξεις μέσα στην ίδια μέρα!

Τι είναι η διαδικτυακή ημέρα καριέρας; Είναι ένα online γεγονός, κατά το οποίο εργοδότες και υποψήφιοι συναντιούνται σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας αίθουσες συνομιλίας για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις θέσεις εργασίας. Οι υποψήφιοι ανεβάζουν το βιογραφικό τους και μπορεί είτε να ταιριάξουν με εργοδότες είτε να κλείσουν συνεντεύξεις με εταιρίες.

Αν είσαι υποψήφιος, εγγράψου δωρεάν εδώ και σε πολύ λίγο θα μάθεις τα επόμενα βήματα.

Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, αλλά η Workathlon παραμένει πάντα στο πλευρό των ανθρώπων του κλάδου μας δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας ανάγκες.

Σχετικά με εμάς

Η Workathlon αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ενισχυμένη με εργαλεία marketing με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα. Η Workathlon χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την εύρεση, διαχείριση και ταίριασμα ταλέντων με θέσεις εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργοδότες εργαλεία για να εξελίξουν τα ταλέντα τους. Πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες εμπιστεύονται τη Workathlon. Η Workathlon έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, όπως την 1η θέση στον 2ο διαγωνισμό εκκίνησης του MIT Enterprise Forum Greece, το βραβείο του 7ου διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία» και το 1ο βραβείο «Judge’s Award» του προγράμματος Reload Greece Challenge ‘17. Συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 είναι Techstars | Hub71 απόφοιτος και μέλος του Hub71, του παγκόσμιου τεχνολογικού οικοσυστήματος που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι. Πρόκειται για λογισμικό εκπαίδευσης εργαζομένων για τη νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρεία μας εδώ.

 

Share.


Leave A Reply