Θέλετε μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού; Δείτε τα φετινά trends σε που θα λατρέψετε!

0


Τραπεζαρία σαλονιού, αυτή η μάστιγα! Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια πλέον έχουν στον ίδιο χώρο τα σαλόνια και τις τραπεζαρίες (συχνά και τις κουζίνες) δημιουργώντας σας έτσι πονοκέφαλο στην προσπάθεια να επιλέξετε τις ιδανικές καρέκλες τραπεζαρίας και τα κατάλληλα έπιπλα που δεν θα «συγκρούονται» αισθητικά μεταξύ τους, επιφέροντας μία αρμονία στον χώρο.

Ευτυχώς υπάρχει λύση και η τραπεζαρία σαλονιού μπορεί να είναι μοντέρνα αλλά και καλαίσθητη, με καρέκλες τραπεζαρίας οι οποίες όχι μόνο δεν θα δημιουργούν πρόβλημα στο χώρο, αλλά ακόμα περισσότερο θα τον αναδεικνύουν κιόλας!

Στην Istikbal Kimerland θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα για τραπεζαρίες κορυφαίας ποιότητας και επώνυμου design, αλλά και καρέκλες τραπεζαρίας σε μοναδικά σχέδια και χρώματα με την υπογραφή των κορυφαίων του χώρου. Ακολουθώντας τις σύγχρονες προσταγές της μόδας, πρώτα εδώ θα βρείτε τα έπιπλα για να δημιουργήσετε τραπεζαρία σαλονιού μοντέρνα που θα πλαισιώσει ιδανικά τους χώρους με τους οποίους συνδέεται.

Φωτεινά χρώματα για ευχάριστα γεύματα

Ένα βασικό στοιχείο αισθητικής που πρέπει να έχετε κατά νου όταν συνδυάζετε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού στο ίδιο δωμάτιο, ειδικά αν αποσκοπείτε στο μοντέρνο στυλ, είναι να επιλέγετε ουδέτερα και φωτεινά χρώματα στα μεγάλα κεντρικά έπιπλα. Μία μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού ιδανικά θα πρέπει να έχει ως επίκεντρο ένα εντυπωσιακό κατάλευκο τραπέζι με ανοιχτόχρωμο ξύλο, φωτίζοντας τον χώρο και ανεβάζοντας τη διάθεση σας σε κάθε γεύμα.

Top επιλογή απλού, κομψού και εντυπωσιακού design, το τραπέζι Mavenna σε συνδυασμό λευκής και δρύινης απόχρωσης και με ειδικό μηχανισμό επέκτασης, προκειμένου να χωρέσει όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν χρειάζεται και να κλείνει, μειώνοντας τον όγκο του όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

 

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το γεύμα σας με στυλ

Οι καρέκλες τραπεζαρίας που θα επιλέξετε να πλαισιώσουν το καινούργιο σας τραπέζι, είναι οι μικρές – αλλά καθόλου αμελητέες– λεπτομέρειες που δίνουν την τελική πινελιά σε μία μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού. Τα φωτεινά χρώματα διατηρούνται και εδώ, ωστόσο μεγάλη σημασία παίζει το υλικό, ο σχεδιασμός με σωστό κράτημα της μέσης και φυσικά η άνεση που παρέχουν, ώστε να κάνουν κάθε σας γεύμα πραγματικά απολαυστικό.

Στην Istikbal Kimerland θα βρείτε τις μοναδικές καρέκλες Mavenna με πρωτότυπο και μοντέρνο σχέδιο κοχύλι, που αγκαλιάζουν το σώμα σας και σας συγκρατούν, ενώ η έξυπνη διαφοροποίηση ανάμεσα στα μπροστινά και τα πίσω πόδια τους, δίνει το μοντέρνο στυλ μέσα από μικρές διακριτικές λεπτομέρειες για ένα πραγματικά καλαίσθητο σύνολο.

 

 

Share.


Leave A Reply