Χρήστος Νικολόπουλος | Αποκάλυψε πώς βρήκε το πρώτο μπουζούκι που του είχαν κλέψει (βίντεο)

0


Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Χρήστος Νικολόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ιστορία κατά την οποία έχασε πριν πολλά χρόνια το πρώτο του μπουζούκι για να το βρει τυχαία πριν από λίγο καιρό.

Παράλληλα ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε για τον γάμο του, τις κρίσεις πανικού αλλά και τις συνεργασίες με τους σπουδαίους Μανώλη Χιώτη, Μανώλη Αγγελόπουλο, Στέλιο Καζαντζίδη, Γιώργο Ζαμπέτα, αλλά και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Το πρώτο μου το μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον, ο οποίος είχε ανάγκη και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει. Το βρήκα τώρα το μπουζούκι αυτό, το έφερε κάποιος άλλος που το αγόρασε από εκείνον που το είχε πουλήσει και αυτή τη στιγμή είναι στον μάστορα και μου το επισκευάζει».

«Δένομαι πάρα πολύ με τα μπουζούκια μου. Όταν μου λήστεψαν πρόσφατα το μπουζούκι από το μαγαζί που εμφανιζόμουν, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έλεγα δηλαδή «αν χάσω το μπουζούκι αυτό, τι θα γίνω;». Έχω ένα πολύ μεγάλο δεσμό με κάποια μπουζούκια» πρόσθεσε ο μετρ του μπουζουκιού. «Τελικά το βρήκα από μια τρομερή σύμπτωση. Ένας πιτσιρίκος προφανώς το έκλεψε στις εξίμιση το πρωί. Έσπασε την οροφή, μπήκε μέσα και κακώς που το είχα αφήσει και γω εκεί. Σπάνια αφήνω μπουζούκια. Το πήρε. Την άλλη μέρα στις 10:30 το πρωί κάποιος ήταν ερασιτέχνης μπουζουξής, πήγε σε ένα παλαιοπωλείο στην αγορά απέναντι και του έδειξαν το δικό μου το μπουζούκι. Κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία.».

Μιλώντας για τη σύζυγό του αποκάλυψε πως είναι μαζί για περισσότερα από 50 χρόνια. «Τη γνώρισα σε ένα κέντρο στη Κόρινθο και δέσαμε. Είναι λογίστρια. Είχε υπομονή και κατανόηση. Μέχρι να βρω το δρόμο μου, δούλευα πάρα πολύ και έλειπα. Δεν ζήλευα ούτε εγώ, ούτε όμως κι εκείνη».

Και σχετικά με τις κρίσεις πανικού, ο Χρήστος Νικολόπουλος δεν δίστασε να δηλώσει: «Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία… Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια.»!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Share.


Leave A Reply