Ταχυκαρδία, τριχόπτωση και… παραισθήσεις!

0


Spread the love

Πρησμένα δάχτυλα, τραχύ δέρμα, μακροχρόνιες βλάβες στην καρδιά, τριχόπτωση, ακόμα και παραισθήσεις εντάσσονται πια στη μακρά λίστα των συμπτωμάτων και των επιπτώσεων που αφήνει το πέρασμα της Covid-19 από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Φαίνεται πως τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον κορονοϊό, όπως έχουν ανακαλύψει οι γιατροί στους 8 αυτούς μήνες και αποκαλύπτει μια νέα μελέτη από ειδικούς του University College London.

Η οποία βρήκε πως το 80% των ασθενών δεν παρουσιάζει τα τρία βασικά συμπτώματα (βήχας, πυρετός και απώλεια γεύσης και όσφρησης), αλλά βιώνει αντιθέτως τελείως διαφορετικά πράγματα.

Και όπως μας λένε, ο εγκέφαλος, η καρδιά, οι κλειδώσεις, η όραση, η ακοή, η ισορροπία, το δέρμα, οι αισθήσεις, όλα διακυβεύονται ανοιχτά από την Covid-19.

Ήδη από τον Μάιο γιατροί και ερευνητές άρχισαν να βλέπουν μυστηριώδη προβλήματα στο δέρμα των ασθενών με κορονοϊό. Η Βρετανική Ένωση Δερματολόγων λέει τώρα πως τα εξανθήματα στο δέρμα πρέπει να προστεθούν στην επίσημη λίστα των συμπτωμάτων.

Λιγότερα πάντως από 1 στα 10 κρούσματα εμφανίζουν μέχρι στιγμής συμπτώματα στο δέρμα, σύμφωνα με έρευνα του King’s College London…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.newsbeast.gr/health/arthro/6717216/tachykardia-trichoptosi-kai-paraisthiseis-ta-nea-symptomata-poy-syndeontai-me-ton-koronoio

Share.


Leave A Reply