NEWSFEED

Το μυστικό για πεντανόστιμες τραγανές πατάτες φούρνου!

today07/05/2021 2

Φόντο
share close

Τη συνταγή της πεθεράς της για «επικές πατάτες φούρνου», μοιράστηκε στο Facebook μία γυναίκα, αποκαλύπτοντας ότι ένα πιρούνι και ένα σουρωτήρι είναι το μυστικό.

Η γυναίκα που ονομάζεται Τζέσικα και είναι από την Αυστραλία, δημοσίευσε σε μια ομάδα του Facebook, βήμα – βήμα τις οδηγίες για σούπερ νόστιμες πατάτες.

«Μου ζητούσατε πολλοί να δείξω το πώς να φτιάχνετε τις καλύτερες ψητές πατάτες στον κόσμο, οπότε σας το δείχνω αναλυτικά», έγραψε η Τζέσικα.
Αφού καθαρίσετε και κόψετε στη μέση τις πατάτες, βάλτε τις να βράσουν για 20 λεπτά

Αυτά που χρειάζεστε είναι λευκή πατάτα, λίγο φυτικό έλαιο ή λίπος πάπιας, αλάτι και πιπέρι.

Πώς να φτιάξετε τις πιο νόστιμες πατάτες φούρνου
Η Τζέσικα είπε ότι το μαγείρεμα των πατατών στο φούρνο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα, αλλά αξίζει να τις μαγειρεύουμε αργά για να βεβαιωθούμε ότι είναι τραγανές και νόστιμες.

Αρχικά ξεφλουδίστε και κόψτε τις στη μέση. Στη συνέχεια μισοβράστε τις στο μάτι της κουζίνας μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 20 λεπτά.
Μόλις οι πατάτες βράσουν, το κλειδί για να γίνουν τραγανές είναι να τις τρυπήσετε.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

 

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it