play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Το Καλοκαίρι δίνει την θέση του στο φθινόπωρο και όλοι εμείς που κατακλυζόμαστε από γνωστικές προκαταλήψεις, έχουμε πείσει τον εαυτό μας ότι αυτή η αλλαγή δεν μπορεί παρά να μας προκαλέσει θλίψη, μελαγχολία, αναστάτωση.
Έχουμε μάθει να υπακούμε αναντίρρητα στον υποσυνείδητο νου μας. Επομένως, οι εμπειρίες της παιδικής μας ηλικίας που είναι συνδεδεμένες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έχουν γίνει ακράδαντες πεποιθήσεις, ότι το Φθινόπωρο δεν μπορεί παρά να φέρει μαζί του την στέρηση της ξενοιασιάς και την επιβάρυνση της καθημερινότητας μας με υποχρεώσεις τις όποιες αναγνωρίζουμε ως δυσάρεστες για εμάς.
Από την άλλη πλευρά αν μέσα στο καλοκαίρι, που μας αποχαιρετά, δεν καταφέραμε να βιώσουμε τις προσδοκίες μας και έχουμε μια πικρή γεύση στα χείλη, υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με το αίσθημα της απογοήτευσης που αγγίζει την κατάθλιψη.
Οι μελέτες των επιστημόνων, στον τομέα της ψυχικής υγείας, μας επιβεβαιώνουν μια όχι και τόσο ευχάριστη παγκόσμια πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη μας :
Αύξηση χρήσης αντικαταθλιπτικών φαρμάκων και, δυστυχώς, αυτοκτονιών με την έλευση του Φθινοπώρου…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.mothersblog.gr/mama/well-being/story/124010/ti-einai-i-fthinoporini-katathlipsi-kai-pos-na-tin-antimetopisete
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αντιμετώπιση κατάθλιψη Φθινοπωρινή
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS