NEWSFEED

15 εύκολα και γρήγορα γεύματα των 15 λεπτών!

today23/12/2021 1

Φόντο
share close

Με τον χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε καθημερινά στην κουζίνα να συρρικνώνεται συνεχώς, προτείνουμε μερικές super προτάσεις για σνακ, μεζέδες και κυρίως πιάτα που θα φτιάξετε στο πι και φι. Ιδού.

Το μεγαλειώδες τηγανητό αβγό
avgamatia
Τρανή απόδειξη ότι στα απλά πράγματα, σημασία έχει η λεπτομέρεια! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Ο αληθινός καγιανάς
Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι ένα φαγητό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνοδεύει ιδανικά και το τσιπουράκι. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Αβγά με πικάντικη σάλτσα ντομάτας
avga-me-pikantiki-saltsa
Αυτή η συνταγή πρωτίστως λατρεύει τις βούτες… Δείτε την ΕΔΩ 

Σαγανάκι με λουκάνικο χωριάτικο και ανθότυρο
saganaki-loukaniko-nik
Ένα σαγανάκι που θα φτιάξετε με χωριάτικα λουκάνικα, αβγά και ανθότυρο, ιδανικός μεζές για σαββατιάτικες-και όχι μόνο- τσιπουροκατανύξεις. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μπρουσκέτες με σπανάκι σοτέ, αβγό ποσέ και ντοματοσαλάτα
spsomi5

Ένα χορταστικό σνακ που είναι και εξαιρετικό για brunch αν είστε λάτρεις του είδους. Το ποσαρισμένο αβγό μπορεί άνετα να αντικατασταθεί από βραστό. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Με κρέας, θαλασσινά και κοτόπουλο

Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα πιπεριάς
MOSXARISIA-ME-SALTSA-PIPERIAS

Μια νόστιμη πρόταση για το μπάρμπεκιου που βάζει “φωτιά” στα πιάτα. Θυμηθείτε ότι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες δεν θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί στεγνώνουν. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Ψαρονέφρι με γλυκό σαμιώτικο κρασί
psaronefri2

Τα τρυφερά κομμάτια του χοιρινού κρέατος συναντιούνται με τη γήινη γεύση των μανιταριών και το γλυκό σαμιώτικο κρασί δένει τα δυο τους σε ένα ιδιαίτερα νόστιμο πιάτο που θα ετοιμάσετε στην κουζίνα σας τόσο εύκολα και σε λίγο μόλις λεπτά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κοτόπουλο με ντοματίνια και βασιλικό
kotopoulo-ntomatinia-psi

Τρυφερό κοτόπουλο, ζουμερά ντοματίνια και βασιλικός. Με μία σαλατίτσα δίπλα τους έχετε μέσα σε λίγα λεπτά ένα χορταστικό γεύμα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Μύδια μαρινιέρ
mydia-marinier

Η διεθνής εκδοχή για τα αχνιστά μύδια γίνεται ιδανικά σε μαντεμένια κατσαρόλα και είναι από τους καλύτερους μεζέδες για λευκό κρασί. Μπορείτε βέβαια να τα συνοδέψετε και με ουζάκι ή τσίπουρο. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: olivemagazine.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it