Μελέτες, που δημοσιεύτηκαν στα επιστημονικά περιοδικά BMJ Nutrition Prevention and Health και Gut, διερεύνησαν τις διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν τον κορωνοϊό.
Οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Λίνα Πάσχου (Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας), Θεοδώρα Ψαλτοπούλου (Καθηγήτρια Θεραπευτικής-Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής), Μελπομένη Πέππα (Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας) και Θάνος Δημόπουλος (Καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και Πρύτανης ΕΚΠΑ) συνοψίζουν τα κύρια σημεία των μελετών αυτών…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.iefimerida.gr/ygeia/koronoioas-oi-diatrofikes-synitheies-epireazoyn