NEWSFEED

Πώς να φτιάξετε σπιτική μερέντα!

today13/04/2022

Φόντο
share close

Yλικά

  • 225 γρ. φουντούκια
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1/3 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
  • 1 κ. γλ. βανίλια σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη σοκολάτα ή τσιπς σοκολάτας

 

 

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο και τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
  2. Βάλτε το ταψί στο φούρνο για περίπου 12- 15 λεπτά.
  3. Αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήστε να κρυώσουν.
  4. Τρίψτε καλά τα φουντούκια με μία πετσέτα κουζίνας μέχρι να ξεφλουδιστούν.
  5. Τοποθετήστε τα σε έναν επεξερταστή τροφίμων και χτυπήστε τα μέχρι να αρχίσουν να γίνονται μια μάζα.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it