EVENTS

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καλαμάτα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών

today24/01/2025 4

Φόντο
share close
Κάλεσμα διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη από τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων

Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, την ερχόμενη Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η συγκέντρωση στην Καλαμάτα είναι μέρος ενός πανελλαδικού κύματος διαμαρτυριών, καθώς αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά, αναδεικνύοντας την ανάγκη για άμεσες αλλαγές και για την εξασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες τραγωδίες.

Η διαμαρτυρία στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it