Κερδίστε μια δωροεπιταγή από το αθλητικό κατάστημα COSMOS OUTLET STORE Καλαμάτας!

0
LIKE & SHARE

Στη μεγάλη ραδιοφωνική παρέα του City FM 103.8, έχουν πάντα τους καλύτερους!!!

Και.. το αθλητικό κατάστημα COSMOS OUTLET STORE, είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα στο χώρο του αθλητισμού!

Ο City FM 103,8 εξασφάλισε ένα υπέροχο δώρο για εσάς, τους φανταστικούς ακροατές μας!

Τηλεφωνήστε στο 2721063253 και μπείτε στο νέο διαγωνισμό!

Ένας τυχερός ακροατής, θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, για να κάνει οποιαδήποτε αγορά θέλει από το COSMOS OUTLET STORE!

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου!!!

To COSMOS OUTLET STORE, είναι το μοναδικό εκπτωτικό αθλητικό κατάστημα της Μεσσηνίας με τις καλύτερες προσφορές και μία τεράστια γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων brands στον χώρο του αθλητισμού!
Ο «COSMOS» της άθλησης είναι στo COSMOS OUTLET STORE στη Νέα είσοδο Καλαμάτας. Εκεί θα βρείτε, Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Body Talk, Body Action, Champion και πολλές άλλες εταιρείες, σε χιλιάδες σχέδια και χρώματα, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες!
Το εξειδικευμένο προσωπικό, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε, αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει, σε ένα χώρο 1000 τ.μ. με άνετο parking και ευέλικτο ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, και τα Σάββατα 9 το πρωί έως 6 το απόγευμα.
Η μεγάλη οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας, διαθέτει 3 καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας: Αριστομένους 39 – Ιατροπούλου & πλατεία Βασ. Γεωργίου – Νέα Είσοδος! #OUTLET_STORE_OF_THE_TOWN

https://www.facebook.com/cosmos.outlet/?fref=ts

LIKE & SHARE