play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ο Λάκης Γαβαλάς μπορεί να μετράει δύο λιγότερα διαμερίσματα αλλά στα παπάρια του, αγαπητοί φίλοι, αφενός γιατί δεν θυμόταν καν την ύπαρξη τους, αφετέρου γιατί, όπως και να χει, είναι ότι πιο γκλάμορους παίζει αυτή τη στιγμή στη Μύκονο (και γενικά στο σύμπαν).
Αυτή τη φορά ξεπέρασε τον ίδιο τον εαυτό, φορώντας ένα φουλ διαστημικό outfit, εμπνευσμένο από το Star Wars το οποίο αποτελείτο από ένα στραφταλιζέ κασκέτο, από -εξίσου στραφταλιζέ- γυαλιά ηλίου και από μία μίνιμαλ μαύρη μπέρτα.
Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε, επίσης, ότι νιώθει τίγκα Έλληνας και αυτός είναι ένας λόγος που, όπως λέει, δεν θα δεχτεί ποτέ να παρουσιάσει εκπομπή τούρκικης παραγωγής και παίζει να περνάει και μία φάση ευρωσκεπτικισμού, καθώς κρέμασε από το λαιμό του ένα κολιέ με ελληνικές δραχμές, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.
https://www.youtube.com/watch?v=o8x7RKaqQD8
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: luben.tv
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Glam Vader εμφάνιση Λάκη Γαβαλά Μύκονο
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS