play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Υπήρξε μια εποχή στις ζωές όλων μας που μας παρακαλούσαν να κοιμηθούμε. Τότε που η ενέργειά μας χτυπούσε μονίμως κόκκινο κι οι γύρω μας προσεύχονταν σιωπηλά να παραδοθούμε στην αγκαλιά του Μορφέα για να βγάλουμε το σκασμό. Και τα χρόνια περνάνε γιατί αυτή είναι η δουλειά τους κι εμείς μεγαλώνουμε και δεν προλαβαίνουμε μήτε να κλάσουμε. Βλέπουμε όνειρα με το κιάλι γιατί για να δεις όνειρα πρέπει να κοιμηθείς σαν άνθρωπος κι εμείς δε θυμόμαστε από πότε έχουμε να κοιμηθούμε φυσιολογικά.
Μέσα στον κακό χαμό, το άγχος και την τρέλα, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας τρίβουν στη μούρη πόσο πιο τυχεροί είναι από εμάς. Άνθρωποι που μας μοιάζουν, με δύο πόδια και δύο χέρια, με ένα κεφάλι κι ένα ζευγάρι μάτια που τα κλείνουν με περισσή ευκολία οπουδήποτε κι αν βρεθούν. Ευλογημένοι άνθρωποι που κρύβουν τον ύπνο στο τσεπάκι τους και τον βγάζουν από ‘κει όταν τους κάνει κέφι.
Οι απανταχού υπναράδες είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Δεν είναι σαν τους απλούς υπναράδες που τους χαρακτηρίζει ένα γεμάτο δωδεκάωρο ύπνου στο κρεβάτι τους. Αυτοί είναι προβλέψιμοι. Γουστάρουν να κοιμούνται πολλές ώρες και το δηλώνουν. Ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Δεν περιμένεις να εμφανιστούν στην ώρα τους ή να ξυπνήσουν απ’ τα άγρια χαράματα.
Οι απανταχού υπναράδες είναι ύπουλη φάρα. Δε φανερώνουν απ’ τη αρχή τα χούγια τους. Φαντάζουν κανονικά άτομα με ασχολίες, φίλους, παρέες, σχέσεις κι όλα τα συναφή. Τίποτα πάνω τους δε σε προειδοποιεί για το κακό που θα σε βρει, μέχρι που σε βρίσκει.
Την πρώτη φορά που θα τύχει να τους πάρει ο ύπνος όταν βρίσκεσαι κάπου δίπλα, θα το θεωρήσεις ένα τυχαίο γεγονός. Σε όλους μπορεί να τύχει να νυστάξουν και να αποκοιμηθούν μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα. Θα το βρεις και χαριτωμένο που ένιωσε τόσο οικεία κοντά σου και μπόρεσε να κοιμηθεί.
Γρήγορα τα περιστατικά της άτακτης υπνηλίας θα κάνουν την παρουσία τους πιο έντονα αισθητή. Θα επαναληφθούν με ταχύτητα και συχνότητα που θα σε εκπλήξουν. Κανένας δεν μπορεί να κοιμάται τόσο εύκολα όπου τον τοποθετήσεις, εκτός κι αν μιλάμε για ένα βρέφος κάποιων μηνών που το ημερήσιο πρόγραμμά του περιορίζεται στο τρίπτυχο μαμ, κακά και νάνι. Όταν, όμως, έχεις να κάνεις με έναν ενήλικα που κοιμάται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα μυστήριο αντίστοιχο με εκείνο του τριγώνου των Βερμούδων.
Εκείνοι που κοιμούνται όπου ακουμπήσουν είναι παντού …..
Διαβάστε περισσότερα εδώ: pillowfights.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ακουμπήσουν Εκείνοι παίρνει ύπνος
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS