play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στους δρόμους την Παρασκευή σε δύο αντίπαλες συγκεντρώσεις που ανέδειξαν τον βαθύτατο διχασμό πριν από το δημοψήφισμα που μπορεί να κρίνει το μέλλον της χώρας στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, γράφει σε σημερινό δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξελέγη τον περασμένο Ιανουαρίου με την υπόσχεση να δώσει τέλος στα χρόνια της λιτότητας, προέτρεψε τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος να αποκρούσουν τους σκληρούς όρους που προσφέρουν οι πιστωτές για να κρατήσει τη χώρα του στη ζωή».
Οι ευρωπαίοι εταίροι του λένε πως ένα «όχι» θα θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, συνεχίζει το πρακτορείο.
Μια ψήφος «ναι» είναι πιθανό να τον ρίξει από τον εξουσία, εγκαινιάζοντας μια νέα περίοδο πολιτικής αστάθειας για την Ελλάδα, σημειώνει το Reuters.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
reuters Ελλάδα Έλληνες εξουσία Ευρώπη πολιτική ψηφος
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS