Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Giota Garef σε 02/02/2016
ταυγετος!λαγκαδα!!
Giorgos Moutis σε 02/02/2016
Λαγκαδα λιγα μέτρα πριν μπούμε στην τρυπα από Σπάρτη προς Καλαμάτα..
Sofia Arvaniti σε 01/02/2016
Oι Λάκωνες ποτέ δεν θα έβαζαν “μαΪμού”
φωτογραφία γιά τον ένδοξο Τόπο τους.
Sofia Arvaniti σε 01/02/2016
Γιά τους Στερεοελλαδίτες που αγαπούν πολύ το Καρπενήσι (και εγώ το αγαπώ), ας κάνουν την διαδρομή Σπάρτη-Καλαμάτα. Θα λατρέψουν τον Ταϋγετο.
Βασιλης Τσιουνης σε 31/01/2016
Η φωτογραφία αυτή είναι στο δρόμο από Καρπενήσι προς το μοναστήρι του Προυσού Ευρυτανίας.Τέλος…
Eleni Roma σε 30/01/2016
τι γραφουν μωρε…..ειναι ο δρομος προς προυσσο!!!!παω καθε 3 μηνες!!!!!!σα τη τσολακη ειστε
που τη ρωτησαν που ειναι το καρπενησι και ειπε στο ιονιο!!!!
Pitsa Orfanakos Balomas σε 29/01/2016
Isos kano lathos alla mou fenete einai otan ksekinas apo Xirokampi , pano apo tin deksameni na pas gia Koumousta . Taygetos!!!
Nikolaos Markopoulos σε 28/01/2016
Εθνική οδός Καλαμάτας Σπάρτης, περιοχή Λαγκάδα,οι ντόπιοι αναφερόμενοι στό σημείο λέμε στήν “τρύπα” !
Barbara Papadea σε 28/01/2016
εχω περασει απο αυτο το μερος πολλες φορες ταυγετος με κλειστα ματια
Panagiotis Dikaios σε 27/01/2016
ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Despoina Kalafataki σε 27/01/2016
Ταύγετος!!!!!!!!!!
Rania Athanassiadou σε 27/01/2016
Είναι Ταϋγετος, αυτό είναι σίγουρο!
Giorgos Charalampakos σε 27/01/2016
πως φαινετε οτι εισαι πανω απ το αυλακι
Xristos Skiadas σε 27/01/2016
i photo ayti einai apo taygeto
Γιάννης Λουκάς σε 27/01/2016
Ισως κάνετε λάθος, ψάξτε το καλύτερα. Η φωτογραφία αυτή είναι στο δρόμο από Καρπενήσι προς το μοναστήρι του Προυσού Ευρυτανίας.