play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Τις τελευταίες ώρες το στιγμιότυπο αυτό κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί χιλιάδες σχόλια για τη συμπεριφορά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, αλλά και για τη σχέση της με τον «πλανητάρχη».
Ο λόγος για τη σκηνή που κατέγραψαν κάμερες και φωτογραφικός φακός τη Δευτέρα, στο Τελ Αβίβ, όταν κατά την άφιξή του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια στο αεροδρόμιο, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί κι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μόλις μερικά βήματα πριν τους επισήμους που τους περίμεναν να τους υποδεχτούν, προσπάθησε να πιάσει το χέρι της συζύγου του, αλλά εκείνη, το απώθησε δίνοντας του (στο χέρι) ένα «χαστούκι».
Ωστόσο, σύμφωνα με την Πάτι Γουντ, ειδικό στη γλώσσα του σώματος, υπάρχει εξήγηση, η οποία στηρίζεται στην απόσταση που έχουν τα σώματα τους.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: bovary.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Αβίβ γιατί μελάνια Τελ Τραμπ χέρι χτύπησε
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS