Νέο ειδύλλιο στην πόλη | Οικονομόπουλος κι Αραβανή είναι μαζί;

0

Οικονομόπουλος κι Αραβανή είναι μαζί ή μήπως είναι απλά φήμες τα σενάρια περί νέου και καυτού ειδυλλίου στην εγχώρια showbiz;

Εκείνη είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της τηλεόρασης, εκείνος ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όπως όλα δείχνουν ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο που σύμφωνα με όλο και περισσότερα δημοσιεύματα είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης.

Η αλήθεια είναι πως η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται συχνά στα πρώτα τραπέζια του Κέντρου Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο ΝίκοςΟικονομόπουλος και δεν κρύβει πως εκτιμά πολύ τον ίδιο και λατρεύει τα τραγούδια του. Αντίστοιχη συμπάθεια υπάρχει βέβαια, και από την πλευρά του τραγουδιστή, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά. Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα της Espresso, η παρουσιάστρια του “My style rocks” και ο ερμηνευτής είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό.

Οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις αποφεύγοντας τους παπαράτσι. Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που τους έχουν δει μαζί στη Γλυφάδα σε αγαπημένα τους στέκια.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Share.

Leave A Reply