Όλες οι νέες τεχνολογίες στο COSMOS, Ιατροπούλου 20 στην Καλαμάτα! (video)

0

 

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης MessiniaWebTV.gr βρέθηκε στο αθλητικό κατάστημα COSMOS, που βρίσκεται Ιατροπούλου 20 και πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Καλαμάτα! Δείτε στιγμιότυπα από τη συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κ.Κώστα Βλαχονικολό!

Αναμφίβολα, όλες οι νέες τεχνολογίες βρίσκονται στον μοναδικό αθλητικό χώρο υψηλής αισθητικής στην Καλαμάτα, που δεν είναι άλλος, από το αθλητικό κατάστημα COSMOS που βρίσκεται Ιατροπούλου 20 & πλατεία Βασ. Γεωργίου! Με ένα δυναμικό στίγμα το κατάστημα COSMOS στην Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου, τολμά και προσφέρει όλα τα κορυφαία επώνυμα αθλητικά Brands σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής. Under Armour, The North Face, Emerson, Nike, Adidas, Reebok, Salomon, Asics, Converse, BodyΤalk, BodyAction, είναι μερικές από τις εταιρείες που μπορούν να σου προσφέρουν τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό και θα σου δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση!

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με όλες τις νέες τεχνολογίες σε παπούτσι, ρούχο και αξεσουάρ και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό του, το κατάστημα COSMOS στην Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης, κερδίζοντας σε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.
#COSMOS #CosmosPouFantazesai.

H οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας διαθέτει 3 καταστήματα:

  1. Αριστομένους 39 – Καλαμάτα
  2. Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα
  3. Νέα Είσοδος/OUTLET– Καλαμάτα

https://www.facebook.com/cosmos.athletic/?fref=ts

 


Share.

Leave A Reply