play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Τουλάχιστον έως τις 30 Μαρτίου θα μείνουν έγκλειστοι στις φυλακές τις Αδριανούπολης οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο.
Τελικά, το αποτέλεσμα του συνηθισμένου περιστατικού, όπως το χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, στα σύνορα μεταξύ στρατιωτών Ελλάδας-Τουρκίας θα έχει ως αποτέλεσμα οι δύο Ελληνες να μείνουν στην τουρκική φυλακή όλο τον μήνα Μάρτιο, παρά τις περί του αντίθετου διαβεβαιώσεις από την ελληνική πλευρά. Υπενθυμίζεται ότι ο ανθυπολοχαγός και ο λοχίας συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου.
Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Κούκλατζη και του Άγγελου Μητρετώδη πριν από τις 30 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκείνη την ημερομηνία οι δικηγόροι τους θα συναντηθούν με δικαστή στην Αδριανούπολη για το θέμα της προφυλάκισής τους.
Ουσιαστικά την παράταση της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών την προανήγγειλε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος στην ενημέρωση των συντακτών την Τετάρτη έκανε λόγο για θέμα «μερικών εβδομάδων».
«Αναμένουμε το κατηγορητήριο από τον εισαγγελέα. Το κατηγορητήριο θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά και μόνο την είσοδο σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή. Δεν μπορώ να προσδιορίσω συγκεκριμένο χρονικό διάστημα -δεν θα υπερβαίνει τις μερικές εβδομάδες- αλλά δουλεύουμε για να μην υπάρξει απευκταία εξέλιξη», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Έλληνες Μάρτιο όλο στρατιωτικοί τουρκικές φυλακές
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS