Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση!

0

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τον ΑΝΤ1. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Αυτή τη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα μεταμορφωθεί ξανά όχι σε ένα, αλλά σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, και θα αναβιώσει, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, με το δικό του δημιουργικό, ευφάνταστο τρόπο, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», σχολιάζοντας πάντα με το χαρακτηριστικό του στυλ και το καυστικό του χιούμορ, την επικαιρότητα».

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα προβληθούν τα best off της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με συνολικά 48 επεισόδια και αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply