7 έξυπνοι τρόποι για να φτιάξεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ!

0

Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ είναι ένα σημαντικό κομμάτι του σπιτιού που μπορεί να γίνει δύσκολο και χρονοβόρο.

Ακόμα και αγγαρεία. Να τσεκάρεις τι θες να αγοράσεις, να μην ξεχάσεις τίποτα, ενώ όταν φτάσεις εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις παιδιά, καρότσια, ουρά στο ταμείο και πολλά άλλα.

Γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να οργανώσεις την επόμενη επίσκεψή σου στο σούπερ μάρκετ με μια καλή λίστα του τι χρειάζεσαι αλλά και έρευνα για τις τιμές και τις προσφορές.

Συγκεντρώσαμε μερικά έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ταψώνια σου πιο γρήγορα και ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.

1. Πρώτα το ψυγείο

Τσέκαρε πρώτα τι έχεις ήδη στο σπίτι και δεν χρειάζεσαι. Κοίτα το ψυγείο σου και τα ντουλάπια πριν κάνεις λίστα με το τι χρειάζεσαι. Έτσι θα αποφύγεις τις διπλοαγορές και θα πάρεις ότι σου έχει τελειώσει και έχεις ανάγκη.

Shutterstock
Shutterstock

2. Προσφορές

Δες τις προσφορές που έχουν κάθε εβδομάδα τα σούπερ μάρκετ και τα άλλα καταστήματα. Μπορείς να τις βρεις στο Internet ή στα φυλλάδια που μοιράζουν. Οι τιμές είναι καλύτερες κάποιες μέρες σε επιλεγμένα και χρήσιμα προϊόντα, οπότε θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα.

3. Τι θα φας

Οργάνωσε τα γεύματά σου, δηλαδή τι θέλεις να φας και τι θα μαγειρέψεις για όλη σχεδόν την εβδομάδα. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται να αγοράσεις για να φτιάξεις το φαγητό σου. Δεν θα αποσυντονίζεσαι έτσι από άλλα «αχρείαστα» προϊόντα που μπορεί να δεις και να θες να αγοράσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.gr

Share.

Leave A Reply