play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η Λυδία Παπαϊωάννου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Κυριάκο Μπαλάσκα.
Η παρουσιάστρια, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το MAD, κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό στο Social Experience Forum, όπου η φουσκωμένη κοιλίτσα της διαγραφόταν.
Το FTHIS.GR επικοινώνησε με πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, το οποίο επιβεβαίωσε τη γέννηση του πρώτου παιδιού της παρουσιάστριας.
Η εγκυμοσύνη της έγινε γνωστή πριν από ένα μήνα, όταν διένυε τον έβδομο μήνα της, και κατάφερε να το κρατήσει κρυφό τόσους μήνες. Η αποκάλυψη έγινε με την παρουσία και την ομιλία της στο Social Experience Forum όπου εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά.

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: thetoc.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
γέννησε Λυδία Παπαϊωάννου πρόωρα
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS