Πότε κάνει πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι»!

0

Αντίστροφα μετρά ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το νέο «Αλ Τσαντίρι» του. Ο ηθοποιός κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το νέο τρέιλερ της σατιρικής του εκπομπής, δίνοντας μία πρώτη γεύση για το τι θα συμβαίνει τις Τρίτες.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Ώρα Ελλάδας 7:00», το «Τσαντίρι» του θα είναι ανανεωμένο, ενώ για τον ίδιο και τι θα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων είχε πει: ««Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα. Να βγω δηλαδή με μία χαζή χαρά σαν να μην ξέρω τι γίνεται έξω στον κόσμο, που πάμε… Η εποχή δεν έχει αυτό το βάρος που είχε. Τα προβλήματα τα έχει, τα ίδια, το βάρος των προβλημάτων δεν είναι ίδιο. Είμαι προσεκτικός στις λέξεις. Τι σημαίνει αυτό;  Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει λίγο η διάθεση, να το σχολιάσεις πιο άφοβα. Σε ένα θυμωμένο δε μπορείς να κάνεις το ίδιο κέφι. Αν δεις σήμερα η πορεία των ανθρώπων είναι μία ημέρα κέφι και τρεις μέρες βύθιση».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr


Share.

Leave A Reply