Ένας Γάμος Όνειρο 2019 | Νέος μεγάλος διαγωνισμός!

0

Ένας Γάμος Όνειρο 2019!

O διαγωνισμός ΘΕΣΜΟΣ, επέστρεψε!

Για 13η χρονιά, αγαπημένες επιχειρήσεις της Μεσσηνίας, προσφέρουν υπέροχα δώρα, για να κάνει 1 τυχερό ζευγάρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τον γάμο που έχει ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ!

Αν πρόκειται να παντρευτείτε στη Μεσσηνία και ο γάμος σας θα γίνει μέσα στο 2019, τότε τηλεφωνήστε στα 2721063251, 63252 ή 63253 και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό ¨Ένας Γάμος Όνειρο 2019¨, που διοργανώνουν οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί: City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 -Δίαυλος 99,2, τα sites MessiniaRadio.gr, Messiniawedding.gr και η διαδικτυακή τηλεόραση Messiniawebtv.gr!Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μάιου 2019, στην αγαπημένη και φιλόξενη αίθουσα δεξιώσεων ΡΟΔΟΝ στη Μεσσήνη!

Σε ατμόσφαιρα γαμήλιου party, όπως κάθε χρόνο παράλληλα με την κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί ένα νυφικό show, όπου πανέμορφα κορίτσια και αγόρια, θα παρουσιάσουν τη φετινή κολεξιόν με νυφικά φορέματα και γαμπριάτικα κοστούμια, νυφικά χτενίσματα, κοσμήματα και τις τάσεις στο μακιγιάζ!

Η σχολή χορού FAME DANCE ACADEMY θα προτείνει και θα παρουσιάσει τον 1ο χορό για τους νεόνυμφους, με ένα υπέροχο χορευτικό ζευγάρι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλα τα ζευγάρια που θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και θα παραβρεθούν στο event της κλήρωσης, θα κερδίσουν σημαντικές εκπτώσεις, από όλους τους χορηγούς του διαγωνισμού!Δωροθέτες του διαγωνισμού είναι:

Αίθουσα δεξιώσεων Ρόδον, Νυφικά Φειδάς, Hair Team Μπλέκος, ανδρικά ενδύματα Τριανταφυλλόπουλος, Υποδήματα Gianna Kazakou & Verraros Shoes, χειροποίητα κοσμήματα Femi, Mia Make Up Milano & Laloo, Azalea Spa, Big Bang εφέ-πυροτεχνήματα-μπαλόνια, Greco Strom Καλαμάτας, εσώρουχα Θέμη Lingerie, ανθοπωλείο Ζέρμπερα, ζαχαροπλαστεία Απόλαυση, Gotsis Wines(οινοποιείο Γκότση), Λευκά είδη HOME DESIGN, Στεγνοκαθαριστήρια H2O, Διαιτολογικό γραφείο Κωνσταντινέας Νίκος, Βιοκαρπέτ Καλαμάτας, Fame Dance Academy, τυπογραφείο Λεβέντης!

 Χορηγοί του διαγωνισμού είναι:

iRepair Καλαμάτας, Αλουμίνια Κατσίρης, Μεσσηνιακή μπύρα Νέμα, πρατήριο κρεάτων Τσικάκης-Γιαννόπουλος!

 

 

 

 

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος τα μελλόνυμφα ζευγάρια που ο γάμος τους θα γίνει στη Μεσσηνία.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτοί που πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο 2019.
Έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που θα καταχωρηθούν έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.
Η παρουσία του μελλόνυμφου ζευγαριού την ημέρα της κλήρωσης, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, είναι υποχρεωτική!
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Τα δώρα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους τυχερούς του διαγωνισμού.
Το τυχερό ζευγάρι προκύπτει κατόπιν κλήρωσης, παρουσία όλων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.
Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους συμμετοχής και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του.
Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα αναδημοσίευσης φωτογραφιών και αναπαραγωγής video, από το event της κλήρωσης, σε όλα τα ΜΜΕ.
Κάθε μεταβολή που αφορά τον διαγωνισμό θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του www.messiniaradio.gr και των ραδιοφωνικών σταθμών City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 και Δίαυλος 99,2.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω.

 

 

Δείτε στιγμιότυπα των event του διαγωνισμού ¨Ένας Γάμος Όνειρο¨ από προηγούμενες χρονιές:

https://messiniaradio.gr/blog/2018/05/07/i-klirosi-toy-diagonismoy-enas-gamos-oneiro-2018-pragmatopoiithike-photos/

https://messiniaradio.gr/blog/2017/04/03/monadika-stigmiotipa-apo-ti-megali-klirosi-tou-diagonismou-enas-gamos-oniro-2017-photos/

https://messiniaradio.gr/blog/2016/05/19/enas-gamos-oniro-2016-video/

 

 


Share.

Leave A Reply