Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ, σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό!

0

Η ζωή του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη άλλαξε δραματικά τα Χριστούγεννα του 2017. Ο οδηγός ενός λεωφορείου επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά με τη μηχανή του «καρφωθεί» πάνω στο μεγάλο όχημα.

Ο παρουσιαστής, ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και μέχρι σήμερα δίνει τη μάχη του αφού δεν έχει αναρρώσει και παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κυριακάτικης Real News, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαζί με τη σύζυγό του Ευαγγελία Βαρσάμη, εξέδωσε αγωγή με την οποία ζητά από όσους αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τη κατάσταση του 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκριση μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ, αλλά έχω και πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών, αφού αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό» αναφέρει στην αγωγή του.

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως: Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή»….

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply