Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ τραγουδάει μαζί με νέα ταλέντα την επιτυχία “Μ’ Ένα Σου Βλέμμα” ! (βίντεο)

0

«MENA ΣΟΥ ΒΛΕΜΜΑ»

ACOUSTIC VERSION

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει την ευκαιρία σε 6 νέα ταλέντα,  που προέκυψαν από διαγωνισμό στο instagram, να συμμετέχουν στην επίσημη acoustic version της μεγάλης επιτυχίας του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης, με την υποστήριξη της δισκογραφικής του εταιρείας Cobalt Music, έτρεξε πριν λίγες βδομάδες έναν μεγάλο διαγωνισμό νέων ταλέντων στο προσωπικό του Instagram, προ(σ)καλώντας τους fans του να ανεβάσουν στα social media μια δική τους εκδοχή της τεράστιας πρόσφατης επιτυχίας του «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα».

Το εγχείρημα είχε ανέλπιστη ανταπόκριση και συμμετοχή από εκατοντάδες ενθουσιώδεις φίλους των τραγουδιών του!

Στη συνέχεια, μαζί με τη μόνιμη στιχουργό των δίσκων του Ελεάνα Βραχάλη, ξεχώρισαν τα μεγαλύτερα ταλέντα του διαγωνισμού, έξι υπερτυχερά αγόρια και κορίτσια, που είχαν την ευκαιρία να ηχογραφήσουν μαζί με τον πιο αγαπημένο τραγουδοποιό της γενιάς του, την επίσημη acoustic version του «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα», η οποία κυκλοφορεί σήμερα με βίντεο από τις ηχογραφήσεις σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Οι συγκινητικοί στην ερμηνεία τους νέοι καλλιτέχνες είναι οι Ελευθερία Παπαμιχαήλ, Βάιος Τσιάρας, Εύα Πολιτάκη, Δημήτρης Παλιοτζίκας, Γιάννης Μητσόπουλος και Μάρθα Αθανασίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ACOUSTIC VERSION του «ΜΈνα Σου Βλέμμα» ΣΤΟ #1 ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ Cobalt Music:

 Το τραγούδι «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα», το video clip του οποίου έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο YouTube, είναι ένα ακόμη ξεχωριστό poprock κομμάτι από τη δημιουργική ομάδα του Γιώργου Σαμπάνη στη σύνθεση, της Ελεάνας Βραχάλη στους στίχους και του Χρήστου Σούμκα στην παραγωγή και ενορχήστρωση. Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


Share.

Leave A Reply