Οι Ελληνες οδηγοί είναι καλύτεροι στα ταξίδια!

0

Τόσο η οργάνωση όσο και ο προγραμματισμός του ταξιδιού είναι βασικά στοιχεία για τους Ελληνες οδηγούς, σε σχέση με τους υπόλοιπους οδηγούς της Ευρώπης.

Συνεπώς παρά την πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρομέτρου που έδειξε ότι οι Ελληνες οδηγοί στην καθημερινότητά τους είναι οξύθυμοι και βιαστικοί, η έρευνα της εταιρείας Ipsos αποδεικνύει πως όσον αφορά η συμπεριφορά τους διαφέρει.

Συγκεκριμένα, σχεδόν οι περισσότεροι Ελληνες προγραμματίζουν την αναχώρησή τους και ξεκινούν το ταξίδι τους όταν είναι λιγότερο κουρασμένοι. Οταν πρόκειται να κάνουν πολύωρο ταξίδι ξεκινούν λίγο πριν να ξημερώσει ώστε να είναι ξεκούραστοι, σε σχέση με οδηγούς από τη Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία που υπολείπονται αυτών των στοιχείων.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών Ipsos που διενέργησε την έρευνα μεταξύ 11 κρατών στην Ευρώπη, οι Ελληνες οδηγοί σε ποσοστό 94% προγραμματίζουν ένα ταξίδι μεγαλύτερο των τριών ωρών την στιγμή που πιστεύουν ότι είναι λιγότερο κουρασμένοι, αφήνοντας πίσω τους Ισπανούς και τους Πολωνούς που το πράττουν με παρόμοιο τρόπο σε ποσοστό 90%, τους Σλοβάκους με 88%, τους Σουηδούς και τους Ιταλούς με 87%, τους Γάλλους με 83% και τους Γερμανούς με 82%…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply