Συνεργασία «βόμβα» για Μελίνα Ασλανίδου – Χρήστο Μάστορα και Κωνσταντίνο Αργυρό!

0

Μια συνεργασία «βόμβα» έσκασε και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι και ανυπόμονοι. Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και ο Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι έκπληξη. Έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Πρωινό και την δημοσιογράφο της εκπομπής, Νάνσυ Παραδεισανού. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνοι αυτοί οι τρεις καλλιτέχνες, αλλά ακόμη άλλοι 3 πολύ επιτυχημένοι τραγουδιστές που μας έχουν χαρίσει μοναδικές επιτυχίες.

Όπως είπε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα θα βγει ένα νέο τραγούδι με ονόματα «φωτιά». Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Μάστορας, Δέσποινα ΒανδήΑντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις φωνές τους σε μια συνεργασία «βόμβα».

Οι 6 επιτυχημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας πρόκειται να μας χαρίσουν ένα απίστευτο τραγούδι. Το συγκεκριμένο τραγούδι ηχογράφησαν εν μέσω κορωνοϊού και θα είναι πολύ ειδικού μηνύματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: youweekly.gr


Share.

Leave A Reply