Απουσιάζει για τρίτη ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης για λόγους υγείας!

0

Μετά από λίγες ημέρες που έλειπε από τη «Φωλιά των Κου Κου», λόγω της πρόσφατης απώλεια τους πατέρα του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε και πάλι στη θέση του. Ωστόσο και σήμερα από την πρωινή εκπομπή του Star απουσιάζει για λόγους υγείας ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε τον συνεργάτη της, με το κλίμα να είναι φορτισμένο συγκινησιακά.

«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε η παρουσιάστρια.

Για να πει με τη σειρά του ο Κωνσταντινίδης: «Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…».

«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο», είπε συγκινημένη η Καραβάτου με τον συνεργάτη της να αναφέρει: «Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά»…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.newsbeast.gr/media/arthro/6411744/apoysiazei-gia-triti-imera-o-krateros-katsoylis-gia-logoys-ygeias-i-anakoinosi-tis-karavatoyShare.

Leave A Reply