Τεράστιο Kύμα αγάπης στο Ραδιομαραθώνιο για την μικρή Αναστασία! (photos & video)

0


Spread the love

Σπουδαία μαθήματα ανθρωπιάς έδωσαν οι συμπολίτες μας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου με αφορμή το κάλεσμα συνεισφοράς που απευθύναμε μέσω ενός Ραδιομαραθωνίου αγάπης και αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε από τους αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς σταθμούς City FM 103,8Κανάλι 20 88,6Δίαυλος 99,2 ,τη διαδικτυακή τηλεόραση Messinia Web Tv  και το site Messinia Radio. H πρωτοβουλία υποστηρίχτηκε θερμά από την πρώτη στιγμή από την Εφημερίδα Ελευθερία και το site της  Elefteria onLINE καθώς και από την Τηλεόραση Μεσόγειος!

Για 4 ολόκληρες ώρες ζωντανά από τα μέσα μας καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με πολίτες, συλλόγους και φορείς με στόχο την ενημέρωση όλων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται ώστε η μικρή Αναστασία να μεταβεί όποτε χρειαστεί στο εξωτερικό για τη θεραπεία της. Οι κουμπαράδες αγάπης είναι αμέτρητοι πια και η ευαισθητοποίηση έχει ευτυχώς βγει εκτός των ορίων του νομού Μεσσηνίας καθώς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό υπάρχει κόσμος που αναλαμβάνει δράση. Aυτό άλλωστε μας το επιβεβαίωσαν όλοι καθώς από την αρχή κιόλας αυτής της κινητοποίησης τα τηλέφωνα όλων όσοι εμπλέκονται δεν σταματούν να χτυπούν από ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν πως μπορούν να συνεισφέρουν.

Εσείς που δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας, σας ενημερώνουμε ότι στο κανάλι του Messinia Web Tv στο YouTube σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης.

Εμείς ως οφείλουμε θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μαζί με όλους σας ώστε να εξασφαλίσουμε στην οικογένεια της Αναστασίας όσα χρειάζονται. Στέλνουμε την αγάπη μας, τη θετική μας ενέργεια και τις άπειρες ευχές μας για την πλήρη ίαση της 7χρονης που μας ένωσε για έναν καλό σκοπό.

Share.


Leave A Reply