play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την συμμετοχή του στο «J2US» και ας είχε συμμετάσχει μέχρι εκείνη την στιγμή σε Ολυμπιάδες και παγκόσμια πρωταθλήματα.
Ο λόγος για τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως το γεγονός ότι ο κόσμος τον «ανακάλυψε» μέσω ενός show τον είχε στεναχωρήσει.
«Αν έπαιζα μπάσκετ ή ποδόσφαιρο θα ήμουν πιο χαλαρός, αλλά με επέλεξε το πόλο. Από ζήλια ξεκίνησα. Ξεκίνησα το πόλο γιατί ζήλευα τον αδερφό μου που έπαιζε και ταξίδευε στην Αθήνα. Είχα θυμώσει που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από το J2US. Δεν μπορεί να έχω πάει σε τρεις Ολυμπιάδες, σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ξαφνικά να με ανακαλύπτουν μέσω ενός παιχνιδιού.
Τα παιδιά όσο φτιάχνουν μια σχέση, άλλο τόσο τη χαλάνε. Κάποιες φορές θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν είμαι τόσο καλός πατέρας όσο θα ήθελα. Ψάχνω τα μηνύματα στα κινητά των παιδιών μου. Οι κόρες μου αν θυμώσουν μαζί μου με μπλοκάρουν στο Instagram. Κάποιες στιγμές η σχέση μου με τις κόρες μου είναι “γκομενική”», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Βλοντάκης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
J2US Αντώνης Βλοντάκης Γνώρισε Είχα θυμώσει κόσμος Μέσα
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS