Κέρδισε ένα smartphone CAT S42 ΔΩΡΟ από την Caterpillar!  

0


Στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Δίαυλο 99,2 υποδέχονται την άνοιξη με ένα μεγάλο ραδιοφωνικό διαγωνισμό!

Η πασίγνωστη εταιρεία CATERPILLAR προσφέρει ΔΩΡΟ σε ένα τυχερό ακροατή του Ρ/Σ Δίαυλος 99,2 το απόλυτο smartphone για επαγγελματίες, το κινητό CAT S42!

CAT S42 από την CATERPILLAR! Ανθεκτικό, σκληροτράχηλο, αδιάβροχο και… μπορεί να καθαριστεί με νερό και σαπούνι, όπως ακριβώς πλένετε τα χέρια σας!

Συντονιστείτε κι εσείς στο Δίαυλο 99,2 και σας ζητηθεί τηλεφωνήστε στο 2721063252 και δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό!

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021!

Γνωρίστε κι εσείς το smartphone CAT S42:

Είναι αλήθεια είναι ότι όλοι μας «συνεργαζόμαστε» με το κινητό μας χιλιάδες φορές κάθε μέρα και συχνά το «φέρνουμε» στο πρόσωπό μας, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε βακτήριο ή ιός που βρίσκεται στο τηλέφωνό μας θα μπορούσε να μεταφερθεί στο δέρμα μας! Γι’ αυτό το λόγο η απολύμανση του smartphone μας είναι πολύ σημαντική και πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς βοηθά να μειωθεί ο συνολικός κίνδυνος.

Πώς το κάνουμε αυτό;; Τη λύση την έχει για εμάς η Caterpillar με τα ανθεκτικά, σκληροτράχηλα, αδιάβροχα κινητά τηλέφωνα της. Ευτυχώς, όλα τα τηλέφωνα Cat είναι κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά, ταυτόχρονα με το πλύσιμο των χεριών μας!

Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το CAT S42, το απαραίτητο Smartphone για επαγγελματίες. Για την ακρίβεια, μπορεί επανειλημμένα να βυθιστεί και να καθαριστεί με ζεστό νερό και σαπούνι.

Έτσι, είτε εργάζεσαι σε μονάδα πρώτης γραμμής είτε σε εξωτερικό χώρο, από νοσοκομείο έως εργοτάξιο, είτε απλά είσαι άνθρωπος της περιπέτειας, το CAT S42 είναι μία στιβαρή και αξιόπιστη συσκευή με ανθεκτικό και αντιολισθητικό περίβλημα που θα είναι δίπλα σου κάθε μέρα.

Έχοντας περάσει με επιτυχία τις πιο αυστηρές δοκιμασίες στρατιωτικού επιπέδου, «επιβιώνει» από πτώση έως 1.8 μέτρα, ενώ διαθέτει πιστοποίηση IP69 και αντέχει στη ρίψη καυτού νερού με υψηλή πίεση συνεχίζοντας να λειτουργεί κανονικότατα, με αυτονομία μπαταρίας έως 2 ημέρες σε τυπική χρήση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η φωτεινή οθόνη του CAT S42, HD+ 5.5 ιντσών προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 5 ενάντια σε γρατζουνιές, ραγίσματα και άλλες φθορές. Μάλιστα, έχει εξαιρετική απόκριση στις εντολές σου ώστε να έχεις τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς ακόμα κι όταν φοράς γάντια ή τα δάχτυλά σου είναι βρεγμένα!

Αν θες να μάθεις περισσότερα μπορείς να επισκεφθείς την Ελληνική σελίδα των τηλεφώνων CAT στο Facebook ή να βρείς το CAT S42 online στα συνεργαζόμενα καταστήματα τεχνολογίας με προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης 289 Ευρώ.

https://www.facebook.com/Cat-Phones-Greece-107227360921797

 

 

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος

Share.


Leave A Reply