EVENTS

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Μεταμόρφωση Μεσσηνίας: Δώσε Αίμα, Χάρισε Ζωή!

today13/03/2025 26 1

Φόντο
share close

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025, στο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Μια όμορφη και σημαντική πρωτοβουλία που καλεί όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής – το αίμα – σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο. Λίγα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σώσουν ζωές. Στην πραγματικότητα, η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, και μπορεί να βρεθούμε όλοι σε μια στιγμή που το έχουμε ανάγκη, είτε για εμάς είτε για αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Η εθελοντική αιμοδοσία όχι μόνο βοηθά σε κρίσιμες καταστάσεις υγείας, αλλά είναι και μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης που ενώνει την κοινότητα. Στην Ελλάδα, η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής, και οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς, καθιστώντας την εθελοντική προσφορά ζωτικής σημασίας.

Περισσότερα για τη δράση…

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, και είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Εθελοντές και ενδιαφερόμενοι καλούνται να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας αίμα και δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία.

Η συμμετοχή είναι απλή, και η προσφορά ανεκτίμητη. Η δράση θα είναι ανοιχτή για όλους τους εθελοντές και τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δώσετε ζωή σε κάποιον που τη χρειάζεται.

Δώστε Αίμα, Χαρίστε Ζωή!

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it