CELEBRITY

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγούδησε Δημήτρη Μητροπάνο μέσα στο αυτοκίνητό της – «Μεράκλωσα»

today14/07/2026 11

Φόντο
share close

Μια αυθόρμητη και γεμάτη κέφι στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media όπου τραγουδά αγαπημένη επιτυχία του Δημήτρη Μητροπάνου ενώ οδηγεί.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει το τραγούδι «Πάντα Γελαστοί», δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη της για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Με χιούμορ, πριν ξεκινήσει να τραγουδά, είπε στους followers της:

«Σταματάω και χορεύω ένα ζεϊμπέκικο μέσα στην Κηφισίας, ε…».

Στη συνέχεια τραγούδησε με ιδιαίτερο κέφι, ενώ στο τέλος του βίντεο αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας:

«Γεια σας, ρε παιδιά. Μεράκλωσα…».

Το βίντεο απέσπασε δεκάδες θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι απόλαυσαν την αυθεντική και ανεπιτήδευτη στιγμή που μοιράστηκε μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσιεύει μουσικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει ακόμη ένα βίντεο, αυτή τη φορά από παραλία, όπου καθισμένη σε μια ξύλινη κούνια με φόντο τη θάλασσα ερμήνευσε το διαχρονικό τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκη «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι», χαρίζοντας στους ακολούθους της μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή και νοσταλγική στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Πηγή: Protothema

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it