Ο Νίκος Βέρτης υπογράφει το νέο του τραγούδι του Βαγγέλη Κακουριώτη! (βίντεο)

0

Το βίντεο – υπερπαραγωγή περιλαμβάνει κινηματογραφικά πλάνα και φουτουριστική αισθητική, με το απόλυτο pop icon να μας ταξιδεύει στο Διάστημα καθώς, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η δράση εκτιλύσσεται σε τροχιά γύρω από τη Γη

Δυναμικό comeback δισκογραφικά κάνει το απόλυτο pop icon, Βαγγέλης Κακουριώτης, καθώς το καινούργιο του τραγούδι έχει την υπογραφή του Νίκου Βέρτη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, με το μεγάλο γκελ στο νεανικό κοινό και τις φανατικές θαυμάστριες, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη στις live εμφανίσεις του, τόσο προ μηνών στη Θεσσαλονίκη, όσο και τώρα στο «YTON THE MUSIC SHOW» της Αθήνας.

Παρουσιάζοντας το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο album του, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, ο Βαγγέλης Κακουριώτηςερμηνεύει ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Βέρτη, που σπάνια γράφει τραγούδια σε άλλους συναδέλφους του και πρώτη φορά δίνει κομμάτι σε pop καλλιτέχνη.

Το music video του νέου του τραγουδιού, με τίτλο «Ίσως», που κυκλοφορεί από την Panik Records, γυρίστηκε σε χολιγουντιανό στούντιο που υπάρχει στη Βουλγαρία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καταξιωμένου σκηνοθέτη της χώρας Ludmil Ilarionov Liusi. Το βίντεο – υπερπαραγωγή περιλαμβάνει κινηματογραφικά πλάνα και φουτουριστική αισθητική, με το απόλυτο pop icon να μας ταξιδεύει στο Διάστημα καθώς, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η δράση εκτιλύσσεται σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: protothema.gr

Share.

Leave A Reply