Μουσικά Νέα

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Δίαυλο 99,2: «Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε! – Ανυπομονώ να ξαναέρθω στην Καλαμάτα»

today11/09/2026 14 5

Φόντο
share close

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλά στη Χαρά Θεοδωρακοπούλου για το καλοκαιρινό της ταξίδι, τη φιλοσοφία της και τις αναμνήσεις της από τη Μεσσηνία.

Καλεσμένη στο ραδιόφωνο του «Δίαυλο 99,2» και τη Χαρά Θεοδωρακοπούλου ήταν η Μελίνα Ασλανίδου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε καθ’ οδόν για την Κύπρο για το καλοκαιρινό της ταξίδι, τη διάθεση να γίνουν όλοι μια παρέα στις συναυλίες της, ενώ θυμήθηκε με χαμόγελο την ιδιαίτερη υποδοχή που είχε ζήσει στο παρελθόν στην Καλαμάτα.
«Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε»
Περιγράφοντας το σύνθημα της φετινής της περιοδείας, η Μελίνα Ασλανίδου σημείωσε πως η φράση που ταιριάζει απόλυτα στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει είναι το «προσδεθείτε, απογειωνόμαστε»:
«Αυτή η έκφραση εκφράζει το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς —και για εμάς βεβαίως. Αυτές είναι οι αποσκευές μας για όλο το καλοκαίρι σε όλα τα μέρη της χώρας μας. Σκοπός μας είναι να περνάμε πολύ όμορφα, να κάνουμε ένα υπέροχο πάρτι όλοι μαζί, να θυμόμαστε, να συγκινούμαστε και να υπάρχει χαρά και ευεξία».
Παράλληλα, τόνισε πως η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την ίδια και την ομάδα της είναι να φεύγει ο κόσμος γεμάτος θετικά συναισθήματα και χαμόγελα από κάθε βραδιά.
Πίστη, αγάπη και φως
Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στον εαυτό της αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω στα πρώτα της βήματα, η ερμηνεύτρια απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Αν γυρνούσα τα χρόνια πίσω, δεν θα άλλαζα κάτι. Ό,τι έκανα, το ίδιο θα έκανα πάλι. Αυτό που πιστεύω πάντα είναι: Πίστη, αγάπη και φως στη ζωή μας — να φωτιζόμαστε για να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις».

Οι αναμνήσεις από την Καλαμάτα και τα… καλαματιανά μαντήλια

Μιλώντας για την επερχόμενη συνάντησή της με το κοινό της Μεσσηνίας, εξέφρασε τον μεγάλο της ενθουσιασμό, καθώς έχει καιρό να επισκεφθεί την πόλη. Μάλιστα, μοιράστηκε και μια αξέχαστη στιγμή από παλαιότερη εμφάνισή της:
«Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά που είχα έρθει, ήταν ο Λάκης ο Γαβαλάς με την παρέα του και μου είχαν πετάξει πάρα πολλά καλαματιανά μαντήλια! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

(Πηγή συνέντευξης: Δίαυλος 99,2 / MessiniaWebTv.gr)

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it